Kotimaiset Tamar-pystylamellit ja -markiisit

Palvelemme alueilla Pieksämäki, Savonlinna, Mikkeli sekä muu Etelä- ja Pohjois-Savo.

Ota yhteyttä

Kotimaisen laadun huomaa, kun valitsee Tamar-markiisit tai -pystylamellit. Hellberg on pitkäikäisten Tamar-aurinkosuojien jälleenmyyjä. Tamar-tuotteet ovat parhaista materiaaleista ja erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin valmistettuja.

Markiisit ja pystylamellikaihtimet sopivat kaikkiin kohteisiin kodeista liiketiloihin sekä sisälle että ulos. Kaihdinten asiantuntijamme takaavat, että saat kohteeseesi täydellisesti istuvat, tyylikkäät suojat. Tiedustele lisää! Palvelemme Pieksämäen, Savonlinnan, Mikkelin sekä koko Etelä- ja Pohjois-Savon aluetta.

Markiisit ja pystylamellit tuovat suojaa ja hivelevät silmää

Markiisit ikkunoihin, terasseille ja kuisteille – Hellberg tarjoaa kaikki ratkaisut niin suuriin kuin pieniin kohteisiin. Tamarin markiisit suojaavat auringolta ja luovat mukavaa sekä tyylikästä tunnelmaa vaikka ravintolan terassille. Kangasvaihtoehtoja on yhtä monia kuin makujakin.

Pystylamellit ovat nekin omiaan tilojen suojaisuutta säätelemään. Valon säätely käy kätevästi, sillä lamelleja voidaan säätää porrastaen akselinsa ympäri. Lamellit toimivat myös verhojen tavoin ja niillä tuodaan oma ripauksensa tilan sisustukseen.

Me mittaamme, asennamme ja korjaamme

Palvelumme käyttäminen on varsin vaivatonta, sillä saat markiisit ja pystylamellit halutessasi avaimet käteen -toteutuksella. Tulemme tekemään mittaukset ja asennamme yhdessä kanssasi valitut tuotteet paikoilleen. Jos markiisit tai lamellit vaativat korjausta, hoidamme myös sen.

Kysy tarjousta markiisi- tai pystylamellitoimituksesta kotiin tai työtilaan! Toiminta-alueemme ulottuu Pieksämäeltä koko eteläisen sekä pohjoisen Savon alueelle. Lukaise myös kaihtimista, jotka kuuluvat tuotetarjontaamme.

Asiakkaan toiveiden mukaan toteutetut pystylamellit ja markiisit.