Pikakuljetus ja muuttokuljetus Savossa

Teemme kuljetuksia Pieksämäeltä koko Suomen alueelle.

Ota yhteyttä

Olemme operoineet kuljetuspalveluja pitkin Suomea jo vuodesta 2001. Tänä päivänä keskitymme pikakuljetuksiin sekä muuttokuljetuksiin. Teemme myös henkilökuljetukset kaiken kokoisilla busseilla. Meillä on ammattitaitoiset kuljettajat, joten tarjoamme turvalliset tilauskuljetukset. Tilaa tilauskuljetus tästä.

Jos siis tarvitset luotettavan kumppanin muuttoasi hoitamaan tai lähetyksen on päästävä perille nopeasti yllättävienkin tilanteiden edessä, ota meihin yhteyttä. Meidät tunnetaan tunnollisena kuljetusalan yrityksenä, jonka kalusto on kunnossa ja miehistön ammattitaito kohdallaan. Toimipaikkamme sijaitsee Pieksämäellä, josta pika- ja muuttokuljetus lähtee sinne, missä asiakaskin on.

Tutustu myös kaihdinpalveluihimme

Kuljetusten lisäksi olemme kaihdinliike, jolta saa kaihtimet kaikkiin kohteisiin, niin koteihin kuin yritys- ja julkitiloihinkin. Edustamme kotimaisia huippumerkkejä, kuten Tamar ja Oku. Meiltä saa täydellisen kaihdinpalvelun: mittauksen, asennuksen ja korjauksen. Lukaise toki lisää!

Tiedustele tarkemmin pikakuljetuksista tai muuttokuljetuksista, kumpaa sitten tarvitsetkaan. Meiltä saat varmasti hyvän, kilpailukykyisen tarjouksen. Ota yhteyttä!