Kotimaiset Oku-sälekaihtimet ja -parvekekaihtimet

Kaihtimet kaikkiin kohteisiin alueilla Pieksämäki, Savonlinna, Mikkeli sekä muu Etelä- ja Pohjois-Savo.

Ota yhteyttä

Pieksämäellä sijaitseva Hellberg on pitkän linjan kaihdinten asiantuntija – olemme asentaneet ja huoltaneet sälekaihtimia jo vuodesta 1990. Kotitaloudet, yritykset ja kuntasektori tuntevatkin meidät luotettavana kaihdinten toimittajana, jonka tuotteet ovat aina laadukkaita ja palvelu ammattitaitoista.

Meiltä voi tilata sälekaihtimet, puusälekaihtimet, parvekekaihtimet sekä rullaverhot kaikkiin kohteisiin kodeista liike- ja julkitiloihin. 

Edustamme kotimaisia Oku-kaihtimia (Okun Sälekaihdin Oy), jotka toimivat erinomaisesti auringonsuojana, näköesteenä sekä sisustuksellisena elementtinä. Kaihtimilla on roolinsa myös lämmöneristyksessä. Palvelumme ulottuu Pieksämäeltä Savonlinnaan, Mikkeliin ja koko Savon alueelle etelästä pohjoiseen.

Mittaus, asennus ja korjaus – kaikki helposti Hellbergiltä

Kun asioit kanssamme, saat halutessasi sälekaihtimet avaimet käteen -palveluna. Me mittaamme, hankimme sopivat kaihtimet ja asennamme ne. Näin kaihtimet istuvat ikkunoihin kuin nakutettu ja myös pysyvät tukevasti paikoillaan. Jos kaihtimet kaipaavat korjausta, voit tällöinkin kääntyä puoleemme. Helppoa ja mukavaa palvelua, vai mitä?

Sälekaihtimia on saatavilla useissa eri väreissä.

Ota siis yhteyttä, niin jutellaan hieman toiveistasi! Meillä on mainio valikoima erilaisia ja erihintaisia tuotteita. Saat sälekaihtimet ja siihen liittyvät palvelut Pieksämäeltä koko Etelä-Savon ja Pohjois-Savon alueelle. Tutustu myös pystylamelleihin ja markiiseihin.

Kuvassa kätevä ja kaunis Handy-säleverhomalli, jonka mekanismit on piilotettu ikkunan väliin. Näkyvillä ovat kaksi säleverhon säätönappulaa.