Monipuoliset hinauspalvelut Pieksämäeltä

Hoidamme hinauspalvelut Pieksämäeltä käsin Etelä- ja Pohjois-Savon alueilla. 

Ota yhteyttä

Kaihdin ja kuljetus P. Hellberg on apunasi, kun hinauksen tarve yllättää. Käytössämme on laadukas kalusto, jonka voimin hinaamme muun muassa henkilöautot, pakettiautot, sähköautot moottoripyörät sekä kevyet työkoneet nopeasti ja turvallisesti suoraan toivomaasi kohteeseen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen hinattavasta ajoneuvostasi ja varmistaa hinauksen onnistuneen suorituksen kaikenlaisissa olosuhteissa. Toimipaikka sijaitsee Pieksämäellä, mutta lisäksi tarjoamme palvelut Etelä- ja Pohjois-Savossa. Ota yhteyttä ja tilaa hinaus alan ammattilaiselta.

Hinaukset laadukkaalla kalustolla

Suoritamme hinaukset sähkövinssillisellä lavetilla. Lavetti soveltuu erinomaisesti monenlaisten ajoneuvojen hinaukseen, sillä kyytiin vetäminen onnistuu aivan maan tasalta. Lisäksi lavetin tasainen ja täysin esteetön pohja tekee työstämme vaivatonta. 

 

Hinaamme muun muassa:

  • henkilöautot
  • pakettiautot
  • sähköautot
  • moottoripyörät
  • kevyet työkoneet
  • henkilönostimet. 

Tilaa hinaus ottamalla meihin yhteyttä. Pystymme usein olemaan apunasi myös nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa. Hinauksen maksu onnistuu vaivattomasti vakuutusyhtiölaskutuksena, käteisellä sekä pankkikortilla. 

Tilaa hinaus

Palvelemme myös muissa kuljetustarpeissa

Ajoneuvohinausten lisäksi kalustomme soveltuu mainiosti myös erilaisten esineiden kuljetukseen. Kysy meiltä esimerkiksi lautanippujen, huonekalujen tai vaikkapa leikkimökin tai muun pienen rakennuksen kuljetuksesta. 

 

Palvelemme lisäksi eläinonnettomuustilanteissa virkavallan tilaamana Pohjois- ja Etelä-Savon alueilla. Olemme käytettävissäsi myös metsästykseen liittyvissä ruhon, kuten hirven kuljetuksissa. Kysy lisää ottamalla meihin yhteyttä. 

 

Alumiinilava puhdistetaan huolella erilaisten kuljetusten välillä. Pidämme aina huolen siitä, että kuljetettava tuotteesi säilyy kuljetuksessa ehjänä.

Muistathan, että olemme käytettävissäsi myös erilaisissa pika-, muutto- sekä henkilökuljetuksissa tarpeesi mukaan koko Suomen alueella. Ota yhteyttä kuljetusalan kokeneeseen ammattilaiseen ja kerro kuinka voimme palvella juuri sinua.